Elektronica verzekering

Als ondernemer maakt u gebruik van elektronica. Denk aan toegangscontrole besturingssystemen, tijdsregistratiesystemen, inbraak- en telecominstallaties, kopieerapparaten en faxen.

In o.a. de agrarische sector, detailhandel, industrie en transport is elektronica essentieel voor de continuïteit van de onderneming. Indien deze vaak gevoelige apparatuur beschadigd raakt kunnen de kosten in verband met vervanging, reparatie en arbeidsloon enorm oplopen.

Wat is verzekerd?

De elektronicaverzekering dekt de kosten van verlies, reparatie en het herstel van elektronische apparatuur.Tegen welke risico's?

De elektronicaverzekering verzekert de materiële schade aan of de noodzakelijke herstelkosten van uw elektronische apparatuur als gevolg van o.a.:

- Bliksem
- Inductie
- Stoten en vallen
- Diefstal na inbraak
- Kosten van het huren van vervangende apparatuur
- Nalatigheid
- Eigen gebrek
- Overspanning
- Constructie en materiaalfouten


Voor wie bestemd?


Standaard

Deze is met name bedoeld voor het MKB met een gemiddelde kantoorinventaris. De verzekering heeft als groot voordeel dat er geen specificatie van de apparatuur hoeft te worden opgegeven. Een opgave van de totale waarde is voldoende.


Maatwerk

De maatwerkpolis is met name bedoeld voor bedrijven met zeer specifieke apparatuur en apparatuur met een hogere dan gemiddelde waarde. Voor deze verzekering is wel een specificatie van de te verzekeren apparatuur vereist.


De premie wordt berekend op basis van de nieuwwaarde van de apparatuur.


Milko Reedijk Assurantie & Financiële Dienstverlening adviseert u graag!