Rechtsbijstand Wagenpark

Het verkeer in Nederland slibt dicht. Vaak is er blikschade, het aantal verkeersongevallen neemt toe. Of uw bedrijf nu 1 of 30 auto's heeft, een collectieve rechtsbijstandsverzekering voor al uw motorvoertuigen bespaart u een hoop werk, geld, veel ergenis en administratie.

Wat is verzekerd?

>

Verzekerd is rechtsbijstand rondom motorvoertuigen (bestelauto's, vrachtauto's en personenauto's), waarvan de kentekens bij de maatschappij bekend moeten zijn.

Onrechtmatige daad. Wanprestatie. Iemand die uw bedrijf aanklaagt. In Nederland hebben wij nog geen "Amerikaanse" toestanden, maar u loopt al snel het risico om in een juridisch conflict verzeild te raken. Krijgen waar u recht op heeft. Dat lijkt de gewoonste zaak van de wereld, maar in de praktijk loopt het vaak anders. Door tijdige en professionele juridische hulp kunnen veel problemen worden voorkomen of opgelost. Een rechtsbijstandsverzekering kan dan uitkomst bieden en u veel rompslomp uit handen nemen.

Er bestaan ook beroepen waarin er niets via arbeidsvoorwaarden is geregeld. Denk maar aan de zelfstandig ondernemers. Deze moeten zelf hun pensioen regelen, vaak is hun bedrijf het pensioen. Het is verstandig om hier goed over na te denken en te starten met uw pensioenplan!

Tegen welke risico's

De risico’s met betrekking tot juridische conflicten rondom alle motorvoertuigen van uw bedrijf zijn verzekerd.

Voor wie bedoeld?

- voor ondernemers
- voor detaillisten
- voor zorgverleners
- voor verenigingen
- voor agrarische ondernemers

Heeft u uw wagenpark verzekerd voor rechtsbijstand, dan bent u verzekerd van juridische hulp bij het verhalen van uw schade op de tegenpartij.

Milko Reedijk Assurantie & Financiële Dienstverlening adviseert u graag!