Studentenpakket­polis

De Studentenpakketpolis biedt een uitgebreide dekking tegen een betaalbaar studententarief. Studiereizen naar het buitenland? De uitgebreide doorlopende reisverzekering en de laptopverzekering met werelddekking zorgen voor een onbezorgd gevoel. Ook voor uitwonende studenten is de Studentenpakketpolis een oplossing. Na het invoeren van een aantal persoonsgegevens krijgt u een overzicht met alle mogelijke verzekeringen en de kosten per jaar.


Aansprakelijkheidsverzekering voor studenten

De aansprakelijkheidsverzekering dekt de financiële gevolgen, wanneer de student aansprakelijk wordt gesteld voor de geleden schade van anderen.


Studiereizen naar het buitenland?

De doorlopende reisverzekering voor studenten biedt 365 dagen per jaar werelddekking voor ongevallen, hulp bij schade en het wegens omstandigheden terugkeren naar het vaderland. Ook spoedeisende en niet-spoedeisende medische zorg in het buitenland is in dit studentenpakket gedekt. De reisverzekering zorgt voor een onbezorgd gevoel tijdens vakanties, studiereizen en stages.


Laptopverzekering voor studenten

Elke student is tegenwoordig in het bezit van een notebook, laptop of pc. De laptopverzekering biedt de student de kans om de laptop tegen diefstal en schade te verzekeren.


Uitwonend? Geen probleem!

Ook voor uitwonende studenten is de studentenpakketpolis een oplossing voor noodzakelijke dekkingen. De inboedelverzekering dekt de financiële gevolgen van onder meer brand, roet, rook, schade door water, storm, inbraak, diefstal, schroeien en ontploffing in huis. De studenten pakketpolis biedt de in- en uitwonende student een complete dekking voor een scherpe premie.


Milko Reedijk Assurantie & Financiële Dienstverlening adviseert u graag!